header-ua

Національний інформаційний центр
академічної мобільності
ENIC UKRAINE

Путь на сайте

Підсумки внутрішнього тренінгу з визнання

23 лютого 2024 року в офісі ENIC Ukraine відбувся внутрішній оффлайн тренінг, присвячений роботі з іноземними документами про освіту. Під час тренінгу мали змогу підвищити свою кваліфікацію 20 фахівців ENIC Ukraine.

Протягом тренінгу детально розглянуто загальну структуру систем освіти Ізраїлю та Великої Британії, а також «нетипові» приклади документів про освіту із зазначених країн. Своїм досвідом із колегами поділилися досвідчені фахівці Центру: Денис Кокін та Віталій Прудкий.

Учасники тренінгу гідно оцінили отримані ними знання та зазначили, що тренінг був на 100% пізнавальний для них. Визнавачі Центру запевнили, що зможуть застосовувати отримані ними знання у своїй роботі: більш кваліфіковано надавати консультації та оцінювати іноземні освітні кваліфікації.

Тренінг організований ENIC Ukraine в рамках проєкту UaReConnect: «Відновлення українського освітнього простору», за фінансової підтримки Ради Європи.


Цю інформацію було створено за фінансової підтримки Ради Європи. Точка зору, висловлена автором, ні в якому разі не може вважатися офіційною думкою Ради Європи.