header-ua

Національний інформаційний центр
академічної мобільності
ENIC UKRAINE

Путь на сайте

Тренінг для визнавачів Центру ENIC Ukraine

Історія кожного успішно визнаного Міністерством освіти і науки України іноземного документа про освіту починається з визнавачів Центру ENIC Ukraine.

Які вони – визнавачі ENIC Ukraine? Сучасні і доброзличливі, сповнені віри у Перемогу і успіх своєї країни! Вони завжди тримають руку на пульсі змін у сфері міжнародних практик визнання, відкриті до навчання та нових знань!

30 червня 2023 р. досвідчені визнавачі Центру ENIC Ukraine провели для своїх колег тренінг з основ роботи з іноземними освітніми документами.

Проведення тренінгу стало можливим завдяки фінансовій підтримці Ради Європи в рамках проєкту UaReNext «Імплементація Лісабонської конвенції про визнання – підтримка центрів ENIC».

У тренінгу взяло участь 18 визнавачів. Фахівці розглянули загальну структуру та базові моделі систем освіти різних країн, розібрали, що таке «доступ» та «допуск» до програм вищої освіти, в міні-групах проаналізували приклади іноземних документів про освіту, можливі права власників таких документів, навчальне навантаження та системи оцінювання.

За результатами опитування 100% учасників зазначили, що набули нові професійні знання і навички, які неодмінно будуть застосовувати на практиці, та отримали позитивні емоції від дружньої атмосфери.

Інформація створена за фінансової підтримки Ради Європи. Точка зору, висловлена автором, ні в якому разі не може вважатися офіційною думкою Ради Європи.